"Geçmişten Günümüze, Günümüzden Geleceğe Beslenme Alışkanlıkları" adlı panelimiz.

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında planlanan okul içi bilimsel toplantılarımızın sonuncusu Sağlık ve Beslenme Kulübümüz tarafından düzenlendi. "Geçmişten Günümüze, Günümüzden Geleceğe Beslenme Alışkanlıkları" konulu panel programında,  panelist öğrenciler konu ile ilgili konuşmalar yaptılar. Ardından,  programa konuk olan Diyetisyen Atilla Yiğit Arslan,  "Gençler icin Beslenme Önerileri" konulu konferans verdi. Programa Bağlıca Anadolu Lisesi, Cemil Meriç Anadolu Lisesi ve Halil İnalcık Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri de izleyici olarak katıldılar.  Misafirlerimize, programı organize eden danışman öğretmenlerimiz Nebahat Özcan, Betül Türkkuşu, Gülden Baran ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27-03-202327-03-2023

Yayın: 27.03.2023 - Güncelleme: 27.03.2023 12:24 - Görüntülenme: 227